Η ποικιλία Angelino δημιουργεί μεγάλους στρογγυλούς μωβ σκούρους καρπούς με πολύ γλυκιά γεύση όταν τρώγονται φρέσκοι. Η ποικιλία ωριμάζει περί τις αρχές με μέσα Σεπτεμβρίου. Η ποικιλία χρησιμοποιείται σε πλήθος συνταγών, σε μαρμελάδες και σάλτσες.

Καρπός μεγάλου μεγέθους με πεπλατυσμένο σχήμα. Ο φλοιός του έχει χρώμα σκούρο μωβ και η σάρκα του είναι πολύ κίτρινη, πολύ σφιχτή με γλυκιά γεύση. Γονιμοποιείται από την Santa Rosa. Ημερομηνία ωρίμανσης: 5/9 – 20/9.