Το πιο γνωστό από τα Fuji.

Το πιο καλοχρωματισμένο γραμμωτό Fuji.

Χρωματίζεται ακόμη και στις επιφάνειες που δεν τις βλέπει ο ήλιος (κάτω από τα φύλλα).

Εξωτική γεύση!

Σύμφωνα με τις κριτικές των καταναλωτών, τα φρούτα μήλου Fuji Kiku θεωρούνται τα πιο νόστιμα μεταξύ άλλων κλώνων αυτής της ποικιλίας. Παρά το γεγονός ότι η περίοδος ωρίμανσης είναι μεγαλύτερη από εκείνη των Αζτέκων, τα μήλα εξακολουθούν να συγκομίζονται 21 ημέρες νωρίτερα από ό, τι από την μητέρα ποικιλία.